Uitgebreid van ernstig bestuurde partij – het smeden van sterke leiderschapscore

Uitgebreid van ernstig bestuurde partij – het smeden van sterke leiderschapscore

Neem een ??goede Chinese materie, de sleutel is in het feest, de sleutel is mensen.

Na het 18e nationale congres van de Communistische Partij van China heeft de wereld aandacht aan China.

In 2013 zullen de VS "Times" wekelijks "de meest invloedrijke mensen" zijn.

Mensen voelen dat China en zelfs de wereld een "nieuw tijdperk" zullen binnengaan.

"Meer dan 80 miljoen communistische partijleden en 1,3 miljard Chinese mensen … condenseren in China’s power" China, mensen zijn dieper diep diep diep in de tijd en de ruimte van licht en schaduw, "China" enorm rond stabiel, moeten zijn In staat om piloten te besturen; de moderne trein van China is naar verre, en het is noodzakelijk voor sterke treinen.

Tegenwoordig heeft de Chinese Communistische Partij meer dan 86 miljoen partijleden, maar hoe kan dit team stevig zijn als een rots, Bailian in Steel? Laat dit team zowel de kracht van waarheid, meer persoonlijkheid en zowel verheven idealen, strengere discipline, hebben gepasseerd door sleutelmomenten, vertrouwen op, top? "IJzer nemen en ik heb het hard nodig" "Onze verantwoordelijkheid is de kameraden van het hele feest, die aan het feest hechten, moet het feest beheren, strikt de partij regelen, en effectief zijn eigen uitstekende problemen oplossen", dit is de generale secretaresse Xi Jinping Aan de volle partij plechtige verklaring, benadrukte de zelfzuivering, zelfverbetering van de Chinese communisten, zelfverbetering, zelfleer en verbeterde zelfverbetering.

Al meer dan twee jaar zijn de acht voorzieningen van de centrale bepalingen het begin, met de stijl van constructie als een doorbraak, met de massa-onderwijspraktijken van de partij, met anti-corruptie en eerlijkheid, in de grote praktijk van troebelheid, inspirerend Mensen De strategische gedachten van "strikt regeren het feest" zijn in de praktijk voortdurend rijpen en het nieuwe grote project van de constructie van de partij heeft een nieuw hoofdstuk geschreven.

Op 15 november 2012 ontmoette de generale secretaris Xi Jinping de Chinese en buitenlandse verslaggevers aan het begin van de melding, wees duidelijk erop dat onze partij veel ernstige uitdagingen met een sterke historische verantwoordelijkheid en diepe missie voorkwam. Vraag, vooral de corruptie, corruptie , vertrek, vertrek, formalisme, bureaucratie, enz., En waarschuwen "Het hele feest moet alert zijn".

Na ontvangst van de secundaire resisiestick, heeft algemene secretaris XI Jinping de verantwoordelijkheid van de natie, de verantwoordelijkheid van de mensen, aan de verantwoordelijkheid van de partij, en de voeten aan het feest, dat altijd een sterk leiderschap is geworden.

In minder dan een maand na het 18e nationale congres van de partij, heeft de centrale overheid acht voorzieningen uitgegeven, de centrale leiders van de centrale leiders namen de leiding in het uitvoeren, met de stenen verwijdering, greep het strijkijzer en de krassen en gaf een statuut, strikt Governance Het sterke signaal van het feest, het hele feest is al een van de mensen.

Tijdens de eerste collectieve studie van de 18e CPC Central Committee wees algemene secretaresse Xi Jinping erop dat nauwe partijgroepen, gezamenlijke relaties en het handhaven van het vlees en het bloed van de mensen, altijd de basis van onze partij is. In januari 2013, op de tweede plenaire zitting van de 18e Centrale Commissie voor Discipline-inspectie, benadrukte de secretaris-secretaresse dat het probleem van werkstijl absoluut niet een klein ding is. Als je geen slechte adem hebt, laten we dan Wees als een onzichtbare muur. Het feest en de mensen zijn gescheiden, onze partij zal de basis verliezen, bloed verliezen, kracht verliezen.

Nauw vlees en bloed, en verwijder de stijl en nadelen. Om de twee belangrijke krachtpunten van de werkstijl van de partij te worden. In juni 2013 Jinping Activiteiten in juni 2013 op de Party’s Mass Line Education Practice-activiteiten, ingezet in Educational Practice Activities diepgaande ontwikkeling van het hele feest aan de hoofdinhoud van de mensen, "Photo Mirror, Positive Crown, was het bad, governance "Behandeling" is de totale vraag, om het feest te behouden met het vlees en bloed van de mensen, focus op "vierwinden" -problemen ontspannen niet, om de constructie van de stijl van de nieuwe situatie en de belangrijke richtingen van de partijen te promoten bouw. Eind juni 2013 wees algemene secretaris XI Jinping op de werkconferentie van de Nationale Organisatie, het Partij moet de partij beheren om het feest te beheren; van het strikte bestuur van de partij om het feest te genezen. De sleutel is in de partij, de sleutel is, en het is noodzakelijk om een ??kaders van hoge kwaliteit te bouwen. General Secretary Xi Jinping verduidelijkte vijf normen van kaders: geloofsbureau, dienen de mensen, ijverig, gedurfd om te nemen, schoon en eerlijk te nemen en de vereisten voor grassroots organisaties, serieuze partij, enz., Om de organisatiebouw en Cadres-team verder te versterken Constructie brengt duidelijke vereisten voor. In een lange tijd in het onderwijspraktijken, de centrale leiders van XI Jinping en andere secretaris pro-, onder het bovenstaande tarief, implementeren het democratisch centralisme, dringen erop aan het gebruik van goede kritiek en zelfkritiek, en houden zich aan het strikte feestleven, het totaal op te lossen Switch "Problemen" gaf een verzoek uit.

In maart 2014 nam de generaal Secretary Xi Jinping deel aan de 12e National People’s Congress Second Conference Anhui Delegatie, en voorgesteld "drie strikt drie sterke" vereisten: zowel strikt aangeraakt, gebruik het recht op gebruik, strikt toegewijde zelfdiscipline en praktijk , mensen doen.

"Drie Yan Sanshi" is gebaseerd op strikte governance van de partij en het vaststellen en doorbrengen van een goede stijl naar de partijleden en kaders. In oktober 2014 jint het systeem de systaffaire van de partij op het gebied van de Partij-activiteiten van het Partij, het systeem vat de activiteitservaring samen en brengt acht nieuw bewustzijn uit van de kenmerken en wetten van strikte behandeling van de partij in de nieuwe situatie: implementeer de verantwoordelijkheid van de partij , hecht aan de nauwe combinatie van de partij en het systeem, serieus binnen de partij, en dring erop aan strikte management kaders, blijf de stijl van de stijl verbeteren, strikt de discipline van de partij en geef het spelen van de toezichtrol van het volk en greep de Wet van strikte behandeling. Sinds het 18e nationale congres van de Communistische Partij van China, heeft general Secretary Xi Jinping de discipline van de Centrale Commissie voor Discipline-inspectie naar voren gebracht en streeft naar strevende politieke discipline en politieke regels, het versterken van de innovatie en institutionele bescherming van de anticorruptiesysteem En hechten aan de "tijger" in de kooi van het vermogen van het systeem, verdiepen de hervorming van de discipline-inspectiesysteem van de partij en implementeer een reeks partijen, zoals de werkinconstructie van de partij, zoals strikte behandeling, gecombineerd met Discipline Bouw, organisatiebouw, ideologische constructie en systeemconstructie, "Break" en "Stand" Twee artikelen, diepgaand promotie van de party-stijl en schone overheidsconstructie en anti-corruptiestrijd, en behaalde solide resultaten en kregen een algemene lof van de mensen.

Mensen zijn onredelijk en het feest heeft geen geloof. General Secretary Xi Jinping benadrukte herhaaldelijk het belang van het versterken van de ideale overtuigingen en het versterken van de ideologische constructie in de constructie van de partij. Hij stelde naar voren dat het ideale geloof het "calcium" van de geest van de communist is. Het moet de ideologische en politieke constructie versterken, het probleem oplossen van de "totale schakelaar" van de wereldmening, vooruitzichten en waarden; opstaan, de ideologische en Morele verdedigingslijnen van het bouwen van een verdediging tegen de verdediging. Al meer dan twee jaar, van volhardend anti-"vierwinden", draai de wind aan en bouwen, om zich te houden aan de "tijger" "Fly", ga naar de anti-corruptie en eerlijke constructie; van diepgaande ontwikkeling van de partijmassa Lijnonderwijspraktijk Activiteiten, waardoor de meerderheid van de partijleden en kaders worden gewaarschuwd door de palm van de palm, om het beheer van kaders te verbeteren, het constructiesysteem van de partij te verbeteren, het interne rechtssysteem van de partij, het all-round, hoogwaardig beheer Feest, en vernieuwde de politieke stijl van het feest, diep het hart van het feest, schreef een nieuw hoofdstuk van de constructie van de partij en cre?erde een nieuwe situatie waarin strenge bestuur van het feest. Op basis van het erven van uitstekende tradities, het samenvattend praktische ervaring, in december 2014, werd generaal Secretary Xi Jinping voor het eerst voorgesteld om "strikt te regeren het feest.

Dit is zowel een onvermijdelijke trend van de ontwikkeling van de tijd en de onvermijdelijke eisen van grote carrières en geweldige projecten, die grote praktische betekenis en diepgaande geschiedenis hebben. In 2015 was algemene secretaresse Xi Jinping gebaseerd op de co?rdinatie van de "vier uitgebreide" strategische lay-outs. Velen benadrukten het belang en de urgentie van strikte behandeling van de partij in een allround partij, en stelde de nieuwe vereisten van de partij voor aan de feest.

Bij de twee sessies in 2015 wees hij erop dat de hele strikte governance-partij de fundamentele garantie van onze partij is om veel nieuwe historische kenmerken uit te voeren onder de nieuwe situatie. Om het toezicht en het beheer van kaders te versterken, met name partijleden, grondige wijzigingen in de kaders, verloren aan zachte verschijnselen, allround strakke systeemkooi, meer gebruikssysteem om de partij, het managementrechten en de behandeling te regeren; gids de meerderheid van de partijen Leden, kaders in de ideologische originele Qingyuan, de ziel van vaste wortels, houden de politieke aard van de communisten altijd; let op het grassroots-sfeerprobleem, de ondergeurbaarheid van de meerderheid is in de mensen rondom de mensen; we moeten ons concentreren op het zuiveren van politiek Ecologie, het cre?ren van eerzinnigheid Milieu, politieke ecologie is ook een berghow. Als algemene secretaresse wees erop: "Het feest moet de kracht en ongemakkelijk van de partij beheren, van de strenge governance-partij kan niet ontspannen."