WANZHOU: wetenschap en onderwijs ouder-kind karakteristieke kleine bomen duwen plattelands toeristische constructie

WANZHOU: wetenschap en onderwijs ouder-kind karakteristieke kleine bomen duwen plattelands toeristische constructie

Shili Binjiang Promenade. Zhang Qianwen Peet Network Chongqing 20 februari, de oudejaarsavond, een grote vroege ochtend, Dazhou Town Po Village Village Liu Tianhua Een gezin en de 2-nuttige keuken uitgenodigd om te openen, Zhang Luo 12 tafels Guest maaltijd.

  Om 2 uur ‘s middags hebben de gasten klaar met eten, ze hebben de tafel opgeheven, vullen het eten aan en blijven ze "voorbereiden op" diner, zijn laat’ s nachts druk geweest.

Hoewel moe, zei Liu Tianhua: "Het inkomen van een dag is 10.000.

"Daxie-stad is gelegen in de Yangtze-rivier, de aangename omgeving van de berg Qingshu-show wordt hier snel ontwikkeld. In de afgelopen jaren is het een model geworden van de landelijke ontwikkeling van het land in Wanzhou. Terug naar de ecologische middelen, de dorpsbewoners ‘Pockets ook bekleed.

  "Het lentefestival van dit jaar is erg goed! Misschien door het weer, plus epidemische preventie en controle, blijft iedereen in het lokale nieuwe jaar, het zelfrijdende voertuig voortdurend beweegt." Liu Zhao, Wu Zhari dorp, zei, er is dat Niet zo welkom, geen andere geheimen, de sleutel is om de ecologie te beschermen en het milieu te bouwen.

  Het is duidelijk dat Daxie Town in de tweede dag van de oudejaarsavond heeft overstroomd in meer dan 2.000 zelfrijdende voertuigen.

Tegenwoordig zijn er 25 boerderijen, 2 personen in de wereld en kunnen de toeristen niet ontmoeten.

  Na jaren van ontwikkeling is de boerderij in Dazhou-stad niet langer alleen een maaltijd in de boerderij, een kopje thee en de vorm ervan wordt rijk. In dit opzicht, de relevante persoon die verantwoordelijk is voor de stadsregering, zegt er behoorlijk in contact: "Ontwikkelen van landelijk toerisme, groener dan de gastronomische gastronomie, maar ook om creativiteit te maken.

"In de vroege jaren stelde Dazhou Town de ontwikkelingsidee?n van ‘Science and Education Parent-Child Chorkistics Town’ aan, promootte krachtig de constructie van toeristische projecten zoals Shili Binjiang Yellow," Octagony "Folk Culture Square, Wuli Moon Square en passerend Muziekplein. Met de voortdurende vooruitgang van toerismeprojecten is de plattelandsstichting voortdurend consoliderend, het hotel stijgt geleidelijk, en de lokale bevolking is ook begonnen om hun huizen te transformeren, het lanceren van lokale speciale voedingsmiddelen, steden, alsjeblieft naar de professionele meester , Knooppunt "Creatieve" reconstructie, verbeter de kunstgroepsnijwerk in de Gallery van Binjiang, uitgegraven de "drie studenten en gelukkige" en andere verhalen van de geesteswetenschappen, de kleurrijke Binjiang Tenli Promenade zal "in een sprookjeswereld" zetten. (Liu Zengning, Huang Yahui, Zhang Qian) (Editor: Chen Yi, Zhang Wei).