Waarom verovert de "Ice Pier" de wereld?- Interview met de persoon die de leiding heeft over de "Ice Pier" Design Team Cao Xue

Waarom verovert de "Ice Pier" de wereld?- Interview met de persoon die de leiding heeft over de "Ice Pier" Design Team Cao Xue

 Xinhua News Agency, 7 februari, 7 september: "Wat is de" Ice Pier "die de wereld verovert?- Interview met "Ice Pier" Design Team, Cao Xue Xinhua Nieuws Nieuws, Wang Homing, Winter Olympics, Drie dagen, Mascotte "Ice Pier" is volledig vuur.

The Shopping Mall Gooched gedurende vijf uur alleen voor een ‘pier’, buitenlandse verslaggevers veranderden zelfs de naam "Pier" tot "met goederen", laat het ontwerp van Ice Pier ", Cao Xue," Voordelen ", en" Iso Pier " "De burstrood brengt ook openbaring en denkt: hoe de ontwerptaal te gebruiken om over Chinese verhalen te praten? Hoe u te helpen "China Manufacturing" tot "China Creation"? Het Xinhua-nieuwsagentschap meldde op de 7e ge?nterviewde de persoon die de leiding heeft over het "Ice Pier" -ontwerpteam, en de professor Guangzhou Academy of Fine Arts Cao Xue. Waarom verovert de "Ice Pier" de wereld? Tegenwoordig dienen in de gesloten lus van de winter Olympische Spelen de winter-out-ended winkels altijd lange draak en concurreren mensen van over de hele wereld om franchise-producten zoals Winter Oysterics.

In de Olympische Winterspelen zijn Chinese klanten in de rij van Winter-octary-winkels ook onvoorspelbaar.

In de Winter Olympics Store in Beijing Wangfujing, om "Ice Pier" te kopen, staan ??veel klanten in de koude winduren. Tegelijkertijd werden vele atleten, verslaggevers en winter Olympische ambtenaren vastgelegd door de "ijspier" en vrijwillig "riem".

Japanse verslaggevers hebben zelfs hernoemd tot "YISUN-pier" als de goedkeuring van "Ice Pier". De persoon die de leiding heeft over het "Ibamed" ontwerpteam, en de hoogleraar van de Guangzhou Academy of Fine Arts zei dat zijn zoon naar Guangzhou’s franchise-winkel ging om ook teleurgesteld te zijn. Hoewel het van het begin van het werk van zijn team vanaf het begin is, voelt hij "de ijspier" zo burst "." Waarom kan "de wereld veroveren? Cao Xue zei: "Ibamed" is bij iedereen populair, niet met een stel mensen met een schandelijke brainstorm, maar moet een theoretisch en strategisch denken hebben.

"Ice Pier" Trek op de ijsschaal, er is een ijslint op het gezicht, iedereen voelt zich erg goed, en er is een basiswet achter de vorm van schoonheid en de belangrijkste wet is "contrast eenheid".

 "Hard en zacht, transparant en ondoorzichtig, zwart en wit, ijsribben met vijf-ringkleurenvergelijking, allemaal het contrast van de visuele esthetiek, maar tegelijkertijd hebben ze ook twee dingen, ze zullen verschillende derivaten brengen. Tactiel ervaring. "Cao Xue zei.

 "Ice Pier" en de mascotte van de vorige Olympische Spelen zijn anders. Het is geen enkel materiaal, een enkele tactiele ervaring, een harde ijsschaal wikkelt een pluche panda, met Cao Xue’s woorden – er is een punt in de ijsschaal " warm en zacht "," mensen wachten in de koude wind om in de laatste hand een warmte te kunnen houden. "

 Cao Xue Hopes, "Ice Pier" kan de tijd en de ruimte van de Olympische Winterspelen overtreffen, waardoor het kunstleven verder wordt uitgebreid. "Kijk vandaag naar de vriendencirkel, veel mensen begonnen een foto, zetten de ‘Ice Pier’ op het bureau, ik denk dat het een Olympische mascotte zelf (betekenis) heeft overtroffen, dit is ook ons ??eerste idee dat ik hoop dat het artistieke leven hoopte kan uitbreiden.

"Hij zei.

 Verkopen is de harde waarheid Cao Xue gelooft dat de "Ice Pier" in een verlies is, wat een commercieel succes is, maar dit succes is ook erg belangrijk voor zijn culturaliteit en artistieke expressie. Cao Xue gelooft dat het startpunt van MASCOT-ontwerp cultureel en kunst is, maar alleen commercieel succes kan de twee blootstellen en weerspiegelen. "Panda is een cultureel element zelf. Hoe het in een favoriete Panda kan veranderen, is het begin van een goed verhaal, de ultieme prestaties zijn commercieel.

Verkopen is het laatste woord, als deze mascotte niet tevreden is, zullen we in zelfrespect en entertainment vallen.

Cao Xue zei.

 In feite kan de hete verkoop van "Ibamed" ook naar een andere levendige steekproef van "National Tide" kijken.

Cao Xue gelooft dat "National Tide" geen eenvoudige collage van Chinese elementen is, maar om de historische cultuur van China te integreren in ontwerp-DNA om echte "nationale trend" te laten groeien. "Van Chinese schilderijen begint Peking Opera, we zien dat de wereld en uitdrukkingen anders zijn. Als je niet kunt geconfronteerd met de Chinese cultuur in Chinese elementen, zeggen sommige mensen dat ze ‘Ice Pier’ plus de Grote Muur, Hua TU-element willen geven . Als dit, onze ontwerptaal en storytelling-methoden zijn te single.

Visuele transporting is ‘doorgeven aan’, je wordt uitgedrukt en anderen hebben het niet geaccepteerd. Veel zogenaamde ‘National Tide’ zetten gewoon de Chinese traditionele elementen in het product, in feite, het ‘National Tide’ zou China echt moeten lezen, ‘tot het verleden, de toekomst’.

Cao Xue zei.

 Ontworpen om "vier tweeduizend pond" Cao Xue gelooft dat het ontwerp de meest intu?tieve verhalen is, "IB Pier" vertelt Chinese verhalen met het Olympisch platform, of het nu gaat om architectonisch ontwerp, interieur of industrieel ontwerp, kan China spreken verhaal. Door deze universele taal te ontwerpen, zal de wereld de wereld meer lezen China.

 In de afgelopen jaren is "China Manufacturing" meer populair geworden in het buitenland, en de ontwerp- en technologie-innovatie zijn de belangrijkste factoren die helpen "productie van China" tot "China’s creatie", "de ijspier" is rood, waardoor mensen ook zien De energie gebracht door "ontwerpvermogen".

 Cao Xue gelooft dat ontwerp een humanistische zorg is.

Daarom is elk ontwerp niet eenvoudig in vorm, maar "Media", in het internettijd, kan elk product een media worden die met iemand gebeurt. "We hebben bijvoorbeeld een afstandsbediening in zijn hand genomen, wanneer ze gewoon communiceren en communiceren en communiceren Hiermee is het product zelf niet vast, dynamisch en leven. "

 CAO Xue heeft eenmaal een onderwerp ‘industri?le animatie’ voorgesteld in de ontwerpgemeenschap – om anime te zien als een uitdrukking van "grensoverschrijdende".

 "Als ik bijvoorbeeld een briefpapiermerk maak, is de nietmachine één, als de mond van een dier, maak het een rol, kan in één rol worden gemaakt, de Rpondyer is ook een rol. Een reeks briefpapierproducten maakt zelf een rol, Een verhaal van leren en groei, en verspreidt hetzelfde, het is anders dan alle andere merken, gecombineerd met zaken en industrie?n, en het is een creatie. "Hij zei.

 "Design kan ‘vier twee wijzerplaat duizend kg’, omdat de ultieme kern van het ontwerp filosofie is, ongeacht of de oostwesterse, filosofie verbonden is, het kan alles doordringen.

Cao Xue zei.