Waarom heeft China "Chaoyang Mass" "Xicheng Aunt"?

Waarom heeft China "Chaoyang Mass" "Xicheng Aunt"?

Een sociale organisatie "Wulinante" in Hangzhou, Wulin Street, provincie Zhejiang, werd opgericht op 16 maart 2016.

Hechten aan het People-Oriented Concept, innovatie en ontwikkeling van "Fengqiao-ervaring" en cultiveerde zorgvuldig de maatschappelijke welzijnsorganisatie van vrijwilligersdienst als de kern van de regering van de grassroots en de sociale organisatie van het Social Governance Grassroots.

Tot nu toe heeft "Wulinante" zich ontwikkeld tot 10.000 mensen.

"Het metrostation heeft veel mensen, en de fiets delen is absoluut, het is onvermijdelijk dat er een chaotisch geparkeerd probleem zal zijn;

"Wang Yizhen zei tijdens het zeggen op een kleine stap, die het afval bedekt, kan de voorkant van de weg bedekken. Het wordt verwacht dat verschillende delen van fietsen in de buurt van het metrostation vrij parkeren, en de drie" wulinante "stilzwijgend Qi verhuisde om te regelen Een auto in de East Palace-tempelgemeenschap in Wenjiang District, de provincie Sichuan, Xu Bing is een part-time raster van het alomvattende centrum van de Gemeenschap.

Op juli 2018 vond Xu Bing een gezicht nooit gezien. Vervolgens was Xu Bing geschokt. Deze persoon heeft in de Netcher-app gezien, wat een verdachte is die ontsnapt aan de verdachte! XU Bing meldde snel en meldde aan de politie, hij volgde altijd en meldde hij zijn positie, uiteindelijk succesvol vastgelegd in een bus, Guangzhou Huadu District Special Pistool Robbery Gold Store Case officieel brak. 56 jaar ontploffing, "Fengqiao-ervaring" is ontstaan ??uit de stad Fengqiao, in de nationale tak, vruchtbaar en werd een model van sociaal bestuur. Er is een wet, je kunt ze volgen, laten "Peace China" meer bestelde, energieke "moet zich houden aan de combinatie van vechten, algehele preventie, speciale groepscombinatie, groep verdediging, en de" Fengqiao-ervaring ‘houdt zich aan goed, ontwikkeling OK , plaats de massa-lijnen van de partij, het implementeren, lanceer de massa’s volledig, organiseer de massa’s, vertrouw op de massa’s, bevorder de innovatie van grassroots sociaal governance, en streven naar een hoger niveau ‘ping an china’. "Algemene secretaris XI Jinping in Mei 2019 zei de National Public Security Work Conference.

Wat is "Safe China"? Yan Songyan, een hoogleraar politieke academici, zei: "Het zou drie niveaus moeten bevatten, goede sociale zekerheid, perfect tegenstrijdig conflictschikkingsmechanisme, rijkdom eerlijke distributie; nationale garantie politieke, economische, culturele en sociale zekerheid, voor het levensonderhoud van mensen en burgers en Beveiliging van rechten bieden eerlijke institutionele omgeving; iedereen is verantwoordelijk voor jezelf.

"" Building ‘Ping an China ", groepsverdediging is een belangrijke rol, de massa’s die actief deelnemen aan de bouw van vrede, kunnen de waarde van zichzelf bereiken en zullen de beheerskosten van de stad enorm verminderen en een solide" ping maken Een ‘basis van China.

"Hoogleraar wet, de Technische Universiteit Peking, Zhang Jing, Permanent Comité van de Aziatische misdaadmaatschappij, zei tegen de reporter van het Volk van de People’s Network.

"Natuurlijk, ‘Ping an China’ is gebouwd en het topontwerp van de partij en de overheid mogen de openbare veiligheidsgerechtig zijn om te escorteren. Informatie onthuld door de nationale openbare veiligheidsbureau Social Security Prevention and Control System Construction Association In augustus 2019: de 8-klasse ernstige gewelddadige criminele gevallen van mijn land hebben een continue daling in continue achteruitgang gehandhaafd. In de eerste helft van dit jaar is het totale bedrag aan strafzaken in het land gedaald in een opeenvolgende daling in een opeenvolgende jaar; en de 8-klasse ernstige gewelddadige strafzaken verminderden het jaar op jaar.

In 2015 gaf het Office van het CPC Central Committee en het Office van de Raad van de Staatsraad de "meningen over het versterken van de constructie van het socialezekerheidspreventie- en controlesysteem".

Er wordt op gewezen dat de ontwikkeling van professionalisering, professionalisering, sociale macht, zoals vreedzame vrijwilligers, communautaire werknemers, groepsverdedigingsteams en actief nieuwe mechanismen en nieuwe communautaire community in de nieuwe situatie verkennen.

Beijing formuleert de opvattingen over het verbeteren van het merk "Chaoyang Mass", het versterken van het nieuwe tijdperk van de groep, "heeft Chongqing de" kennisgeving over het verdere ruimtelijke autonome autonome organisatie en assistentie-overheidswerk ", sichuan de hervorming om de hervorming om de hervorming te versterken" verdiept de hervorming om de hervorming te versterken "verdiepen Kennisgeving van Grassroots Massa Autonomy en Innovative Community Governance, Zhuhai gaf de "meningen over innovatie sociaal management om de sociale constructie te versterken" … alle juridische rechtsregelgeving, regelen de bouw van het team en verbeter de uitgebreide kwaliteit en werkbaarheid door specialisatie.

De transformatie van "Massa Autonomous" om "een Crazy Sharing" -model te bouwen, meer moet worden geleid, zodat de "Chaoyang-massa" "Xicheng tante" een wet heeft, en het is redelijk. "De ‘Chaoyang-massa’ ‘Xicheng Aunt’ neemt deel aan urbanisatie sociaal management is een goede zaak, maar het is ook een ‘dubbelgerand zwaard’, privacy is een zeer belangrijke rechten van mensen, hoe ze de mensen in veilig leven, maar Niet bang in de gemeenschap, je moet hard samen werken. Zhang Jing zei: "Het is noodzakelijk om zich te specialiseren in professionele training voor de massa’s van deelnemen aan socialezekerheidsbeheer.

Door professionele mensen, zoals politieadvocaten, etc., verklaarde gerelateerde beleid, voorschriften, die zij kunnen doen, die onmisbaar zijn. "In Chaoyang-district, organiseren de relevante afdelingen regelmatig de training, samenvatting van de ervaring van" acht nieuwsberichten "; Sichuan Chengdu Volledig voltooide Wannage Network Business Training, printen uitgegeven" Netcher Training Materials (Sweeping Yellow Image) "; Zhejiang lanceerde een special Trainingvergadering van vrijwilligers, verbetert de leden van het theoretische niveau van de Gemeenschap en het werkvermogen van vuilnis sorteren; Shanghai lanceert "residenti?le autonome vaardigheidsklasse, via een reeks training, help communautaire werknemers het professionele concept, methode, methode, methode, vaardigheden, de werknemers, de methode, de methode van residenti?le autoriteiten, vaardigheden … dit zijn gewoon volledig gemobiliseerde sociale sterkte en participatie van meerdere partijen aan gezamenlijke governance bevordert een microkosmos van de bouw "Peace China".

Van "Small Foot Investigation Team" naar "Chaoyang Zen", "Xicheng tante", van "Brush Wall Stop" tot "Internet + Community Governance", meer verse bloedinjectie in het co-management-team, van de stad naar het land, Van de echte wereld virtuele ruimte, "Peace China" om "Last Km" te openen.

XI Jinping benadrukte bij de 86e nationale algemene vergadering van de International Criminal Police: "Momenteel leven China’s sociale stabiliteit, mensen samen, meer en meer mensen geloven dat China een van de veiligste landen ter wereld is." Het veiligste land in de wereld. "Het veiligste land in de wereld Het is de hoogste lof van de vredesconstructie van mijn land, en het is ook het meest glanzende logo van "Peace China". "De enorme prestaties van" ping an china "bieden een solide basis en krachtige garantie voor de socialistische oorzaak van Chinese kenmerken bij hervorming en openstelling, zich houden aan de weg naar socialistische socialistische sociale governance in Chinese kenmerken, en bevordering van de vorming van groepsverdediging Groepen. Dit is een belangrijke innovatie met Chinese kenmerken. De leiders van de Partijcommissie verbeteren, de overheid is verantwoordelijk, sociale samenwerking, publieke deelname en de rechtsstaat, garanderen het sociale governancesysteem, innovatie en het verbeteren van het co?rdinatiemechanisme van veilige constructie, vormen. Een goede situatie voor het delen van co-constructie.

Professor Shi Yajun, Secretaris van de Partijcommissie van de Chinese Universiteit van Politicologie en Wet, zei. "Nieuw China gedurende 70 jaar, de Chinese natie luidde de grote sprong in om op te staan, en de grote sprong tot sterk, ‘China wonder ‘zucht de wereld, en zorg ook voor veel mensen een sonde in het mysterie van het wonder’ in China. Waarom heeft China in slechts een paar decennia zo’n enorme ontwikkeling gemaakt? De reden is veel, wat zorgt voor de sociale stabiliteit is het fundamentele uitgangspunt.

De Chinese Communistische Partij leidt het gebruik van de rechtsstaat om de sociale algehele situatie stevig beheersen, ‘Ping an China’ biedt sociale stabiliteit voor de vaste ontwikkeling van China. ".